Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Heikki Arikka Länsi-Suomen Diakonialaitoksen johtoon

19.4.2021 14.03

Malmin seurakunnan kirkkoherra, Turun piispanvaalissa ehdolla ollut Heikki Arikka aloittaa Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut -konsernin toimitusjohtajana 1. kesäkuuta alkaen.

Koska Diakonin nykyinen toimitusjohtaja Aku Keltto jää eläkkeelle, Arikkaan otettiin yhteyttä ja pyydettiin hakemaan kyseistä tehtävää.

Diakon on Satakunnassa toimiva yhteiskunnallinen konserni, jonka arvopohja on kristillinen.

Sen palveluihin kuuluvat muun muassa asumispalvelut ikäihmisille, siivous- ja kotihoitopalvelut, ateria- ja pitopalvelu, kuntoutus- ja terveyspalvelut eri-ikäisille ihmisille sekä hautauspalvelu.

Diakonilla on toimintaa Porissa, Ulvilassa, Noormarkussa, Raumalla ja Laitilassa.

Konsernin liikevaihto oli 9,6 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja se työllisti 180 henkilöä.