Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Valtteri Virta valittiin Rauman seurakunnan kirkkoherraksi

15.4.2021 19.47

Rauman kirkkovaltuusto on tänään äänestyksen jälkeen valinnut Kokemäen seurakunnan vs. kirkkoherran, teologian maisterin Valtteri Virran, 38, Rauman seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi.

Valtteri Virta valittin ensimmäisellä äänestyskierroksella.

Vaalissa Valtteri Virta sai 18 ääntä, Petri Laitinen 14 ääntä ja Matti Nikkanen yhden äänen.

Uusi kirkkoherra seuraa tehtävässään kesäkuussa 2021 eläkkeelle jäävää kirkkoherraa Henry Liivolaa.

Valtteri Virralla on kokemusta kirkkoherran työstä Kokemäeltä, jossa hän on hoitanut vs. kirkkoherran tehtävää lokakuusta 2020 lähtien. Kokemäen vs. kirkkoherran tehtävää hoitaessaan Virta on virkavapaalla Rauman seurakunnan kappalaisen virasta.

Vaalissa oli ehdolla viisi hakijaa: Laitilan seurakunnan kirkkoherra Petri Laitinen, Baijerin evankelis-luterilaisen kirkon pastori Matti Nikkanen, Helsingin seurakuntayhtymän johtava sairaalapastori Jussi Ollila, Rauman seurakunnan kappalainen Olavi Saurio ja Kokemäen seurakunnan vs. kirkkoherra Valtteri Virta.

Rauman kirkkoherran virkaa haki alun perin seitsemän hakijaa. Heistä kaksi perui hakemuksensa.