Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1963 on saatu digitalisoitua

14.4.2021 09.28

Porin Kirkkosanomien vanhojen vuosikertojen digitalisointiprosessi etenee. Nyt lukijoiden ulottuville on saatu lehden vuosikerta 1963, joka on luettavissa osoitteen https://porinkirkkosanomat.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Kirkkolehden digitalisointi etenee kevään aikana ja tuonnempana lukijoiden nähtäville tulee lisää 1960-luvun vuosikertoja.

Tähän asti vanhimmat vuosikerrat on saatu digitalisoitua alusta eli lehden perustamisvuodesta 1956 alkaen. Digitalisointia suorittaa tiedottaja Raino Salmijärvi.

Vuoden 1963 joulukuun numerossa alustettiin laajalla katsauksella uudenvuodenpäivänä 1964 järjestettyä Porin kirkon 100-vuotisjuhlaa.

Kirkkosanomien Porin kirkko 100-vuotta -jutusta vuodelta1963