Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Viisi hakee Meri-Porin kirkkoherran virkaan

1.4.2021 15.36

Avoinna ollutta Meri-Porin seurakunnan kirkkoherran virkaa ovat tänään torstaina klo 15.00 päättyneeseen määräaikaan mennessä hakeneet seuraavat henkilöt:

Tuija Kruus, Meri-Porin seurakunnan vt. kirkkoherra, Samu Repo, Eurajoen seurakunnan kappalainen,

Ilkka Riihimäki, Rauman seurakunnan seurakuntapastori, Timo Waris, Puolustusvoimien kenttärovasti ja Pasi Virta, Keski-Porin seurakunnan kappalainen.

Meri-Porin seurakuntaneuvosto valitsee aikanaan uuden kirkkoherran kelpoisuusehdot täyttävistä hakijoista välillisessä vaalissa.