Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Pääsiäiskoristeita nähtävillä seurakuntayhtymän ikkunoilla

1.4.2021 09.23

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän toimitilojen ikkunoilla on alkavan pääsiäisen kunniaksi nähtävillä pääsiäiskoristeita.

Pääsiäiskoristeita voi ihailla Sampolan kerhohuoneen (os. Puhurintie 22), Teljän kirkon, Kalaholman kerhohuoneen (Teljän päiväkerhotila), Pomarkun kirkon sakastin, Noormarkun seurakuntatalon, hallintoviraston, seurakuntakeskuksen Itäpuisto 14:n (Keski-Porin päiväkerhotyö), Eteläpuisto 10 A:n ilmoitustaulun, kasvatuksen (Eteläpuisto 10), Esivallankadun seurakuntakodin, Väinölän kirkon sekä Pihlavan seurakuntatalon ikkunoilla.

Koristeet ovat nähtävillä toiseen pääsiäispäivään maanantaihin 5. huhtikuuta asti.