Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkkosanomien vuosikerta 1962 on nähtävillä netissä

31.3.2021 13.41

Juuri digitalisoitu Porin Kirkkosanomien vuosikerta 1962 on nyt julkaistu https://porinkirkkosanomat.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä -sivustolla.

Kirkkolehden digitalisointi etenee kevään aikana ja tuonnempana lukijoiden nähtäville tulee lisää 1960-luvun vuosikertoja.

Tähän asti vanhimmat vuosikerrat on saatu digitalisoitua alusta eli vuodesta 1956 alkaen. Digitalisointia suorittaa tiedottaja Raino Salmijärvi.