Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Pori hakee ympäristödiplomia

24.3.2021 18.19

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä hakee ympäristödiplomia. Asiasta keskiviikkona päättänyt yhteinen kirkkoneuvosto päätti samalla pyytää seurakuntaneuvostoja nimeämään seurakunnan ympäristövastaavan ja nimesi ympäristödiplomin vastuuhenkilöksi ylipuutarhuri Sari Salowin.

Lisäksi kirkkoneuvosto asettaa työryhmän, johon kuuluu vastuuhenkilön ja seurakuntien ympäristövastaavien lisäksi edustus kiinteistöpalveluista, HTH-palveluista sekä kaksi edustajaa yhteisen seurakuntatyön palveluista.

Kirkkohallitus päättää ympäristödiplomin myöntämisestä seurakunnalle. Ympäristödiplomin on määräaikainen, ja on voimassa myöntämisvuosi mukaan lukien viisi kalenterivuotta.

Ympäristödiplomilla on muun muassa tarkoitus hillitä ilmastonmuutosta ja etsiä kustannussäästöjä.