Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Hautainhoitorahaston tuotto yli tavoitteiden

24.3.2021 18.16

Hautainhoitorahaston nettosijoitustuotot olivat viime vuonna 44 000 euroa. Korkosijoitusten tuotto hankintahintaan verrattuna oli 2,2 prosenttia ja osakesijoitusten tuotto 3,8 prosenttia.

Tuotto ylitti asetetun tavoitteen selvästi.

Hautainhoitorahaston sijoituspääoma oli vuoden lopussa hankintahinnaltaan 0,9 miljoonaa euroa ja markkina-arvoltaan miljoona euroa.