Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Sijoitusten tuotot alle tavoitteen

24.3.2021 18.15

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän sijoitusten nettotuotot ennen arvonalennuksia olivat yhteensä 331 000 euroa.

Myös sijoitustuotot putosivat tilikaudella 41 prosentilla edellisestä vuodesta niin, että nettotuloksena oli 220 000 euroa. Kiinteistöt ja osakehuoneistot tuottivat runsaat 270 000 euroa, muu meni miinukselle.

Kaikkiaan sijoitusten tuotot alittivat tavoitteen ja vähenivät edellisestä vuodesta 41 prosenttia.

Yhteinen kirkkoneuvosto merkitsi asian tiedoksi keskiviikkoisessa kokouksessaan.