Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Aluehallintovirasto kiristi koronaohjeita

19.2.2021 13.46

"Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä on 18.2.2021 todennut koko Satakunnan olevan epidemiologisesti leviämisvaiheessa.

Lounais-Suomen AVI on tiedottanut 18.2.2021, että tänään 19.2.2021 "Satakunnan kokonaistilanne huomioiden Lounais-Suomen aluehallintovirasto valmistelee pikaisesti uutta määräystä, joka kiristää Satakunnan alueen kokoontumisrajoitusta enintään 10 henkilöön.

Valmisteilla oleva uusi määräys tehdään perjantaina 19.2.2021, ja se tulee voimaan lauantaina 20.2.2021."

Tämä uusi rajoitus on otettava huomioon jo viikonlopun tapahtumissa. Kirkollisissa toimituksissa sitä sovelletaan pastoraalisesti siten, että kuitenkaan aiemmin voimassa ollut 20 henkilön lukumäärä ei ylity.

Hiihtoloman rippikoulujen osalta määräys huomioidaan opetusryhmien koossa.

Valmiusryhmä kokoontuu maanantaina 22.2.2021 ja antaa silloin tarkempia ohjeita."

Porin ev.-lut. seurakuntayhtymän valmiusryhmä"