Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Meri-Pori haluaa kirkkoherran välillisellä vaalilla

17.2.2021 13.34

Meri-Porin seurakuntaneuvosto esittää tuomiokapitulille, että tuleva kirkkoherra valittaisiin välillisellä vaalilla. Tämä tarkoittaa sitä, että seurakuntaneuvosto suorittaisi valinnan suoran kansanvaalin sijaan.

Tuomiokapituli ottaa esitykseen kantaa maaliskuun alun kokouksessaan. Virka on tarkoitus laittaa auki heti sen jälkeen.

Tuomiokapituli on antanut Meri-Porin vs. kirkkoherralle Helena Kuusirannalle virkamääräyksen Länsi-Porin kirkkoherran virkaan maaliskuun alusta alkaen.