Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Käppärän palo sammutettu, savuvahingoilla selvittiin

11.2.2021 10.12

Käppärän hautausmaan remontissa olleessa krematoriossa syttynyt tulipalo on saatu sammutettua.

Tuli syttyi krematoriossa aamulla normaalin työprosessin yhteydessä automaatiohäiriön vuoksi. Vuorossa ollut työntekijä reagoi tilanteeseen nopeasti ja palokunta sai hälytyksen paikalle klo 7.30.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan palo saatiin sammutettua nopeasti. Palokunnan tärkeimmäksi tehtäväksi jäi lopulta tilojen tuulettaminen. Suurimmat vauriot liittyvätkin savuun, jota ehti kulkeutua ilmastointijärjestelmän kautta eteenpäin.

Nyt menossa on enää palopaikan vartiointi.

Työvuorossa ollut työntekijä hakeutui tarkastukseen terveyskeskukseen.

Tulipalo syttyi juuri muurausremontissa olleessa, vuonna 2007 käyttöön otetussa krematoriossa, joka oli jo ehditty ottaa uudelleen käyttöön. Huhtasen mukaan nyt sattunut häiriö on luonteeltaan harvinainen.

Krematoriot on yleensä ottaen osastoitu sillä tavalla paloturvallisiksi, ettei todellista vaaraa palon leviämiseksi pitäisi olla.

Huhtanen ja laitevalmistaja arvioivat tänään torstaina aiheutuneita vaurioita, krematorion tekniikkaa ja päättävät sitten jatkotoimenpiteistä.

Tässä vaiheessa tuhkaukset hoidetaan Käppärässä toisella uunilla.