Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Jenni Helmejoki uudeksi hallinto- ja henkilöstöasiantuntijaksi

10.2.2021 18.09

Porin yhteinen kirkkoneuvosto valitsi keskiviikkoisessa kokouksessaan kauppatieteiden maisteri Jenni Helmejoen, 34, uudeksi hallinto- ja henkilöstöasiantuntijaksi HTH-palveluihin tehtävää aiemmin hoitaneen Mika Piittalan tilalle.

Hallinto- ja henkilöstöasiantuntijan tehtäviin kuuluu muun muassa hallinto- ja henkilöstöasioiden valmistelu, osallistuminen hallinto-, talous- ja henkilöstöasioiden kehittämistehtäviin sekä toimiminen seurakuntayhtymän hallintoelinten sihteerinä.

Samalla hän toimii HTH-päällikön sijaisena.