Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Viestinnän neuvottelukunnan kokoonpano uusiutui

10.2.2021 17.59

Porin yhteinen kirkkoneuvosto vahvisti keskiviikkoisessa kokouksessaan viestinnän neuvottelukunnan hieman uudistuneen kokoonpanon vuosille 2021-2022.

Puheenjohtajana jatkaa edelleen markkinointikoordinaattori Anna-Mari Vuollet. Muita jäseniä ovat Keski-Porin kirkkoherra, Porin Kirkkosanomien päätoimittaja Heimo Hietanen, seurakuntapastori Anna Kasvinen, toimittaja Seppo Kummala, valt. tri, Satakunnan Kansan entinen uutispäällikkö Kari Heino, seurakuntasihteeri Vuokko Mansikkamäki ja toimittaja Marjut Itkonen.

Yhteistä kirkkoneuvostoa kokoonpanossa edustaa Anne Liinamaa.

Neuvottelukunnassa asioiden esittelijänä ja sihteerinä toimii viestintäpäällikkö Matti Kuhna. Viestintäpalveluiden työntekijöillä on oikeus osallistua kokouksiin.

Neuvottelukunnan tehtävänä on suunnitella ja kehittää viestintää, toimia Porin Kirkkosanomien toimitusneuvostona sekä tehdä esityksiä ja aloitteita sekä antaa asiantuntijalausuntoja yhteisellekirkkoneuvostolle. Neuvottelukunta asetetaan yhteisen kirkkoneuvoston toimikaudeksi.