Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Viisi hakijaa hiippakuntadekaanin virkaan

9.2.2021 11.13

Turun arkkihiippakunnan hiippakuntadekaanin virkaa ovat hakeneet Säkylä-Köyliön seurakunnan vs. kirkkoherra Anna-Kaisa Hautala, piispainkokouksen teologinen sihteeri, teologian tohtori Anna-Kaisa Inkala, Turun Katariinanseurakunnan kirkkoherra Leena Kairavuo, Tampereen Harjun seurakunnan vs. johtava kappalainen, teologian tohtori Mika Nokelainen ja Espoon hiippakunnan tuomiokapitulin asiantuntija Mika Nurmi.

Hiippakuntadekaanin paikka aukesi, kun tähänastinen viranhaltija Mari Leppänen valittiin viime vuoden lopulla Turun piispaksi.