Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja ja jäsenet valittiin

20.1.2021 20.38

Teljän kirkossa 20. tammikuuta pidetyssä yhteisen kirkkovaltuuston kokouksessa valittiin yhteisen kirkkoneuvoston jäsenet ja varajäsenet sekä varapuheenjohtaja seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Kokouksessa yhteisen kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi valittiin Marjatta Salonen, ajanjaksolle 2021-2022.

Yhteiseen kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtaja, Heimo Hietasen ja varapuheenjohtaja Marjatta Salosen lisäksi kaksitoista jäsentä, sekä kolmetoista varajäsentä.

Jäsenet valikoituivat seuraavasti, sulkuihin on merkitty kunkin henkilökohtainen varajäsen:

Esa J. Anttila (Matti Viitala)

Janne Heilimä (Eino Koivusaari)

Jouni Heinonen (Ismo Laivonen)

Jorma Hännikkälä  (Marjaana Nummi)

Anita Kamppi (Anne Ruisniemi)

Korpela Simo (Antti Linnainmaa)

Hanna Lindberg (Erkki Nevanranta)

Antti Pekola  (Raimo Soukki)

Matti Säämäki (Anne Kause)

Paula Toivanen (Sanna-Mari Pudas-Tähkä)

Turunen Miia (Hirvola Katri)

Yli-Kauhaluoma-Nurmi Päivi (Liinamaa Anne)

Lisäksi kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Lea Peltomäki.