Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Nikkanen ei valittanut Länsi-Porin vaalista

19.1.2021 10.23

Saksassa vaikuttava siirtolaispappi Matti Nikkanen ei ole tehnyt valitusta Länsi-Porin kirkkoherranvaalista Turun hallinto-oikeuteen valitusajan puitteissa.

Tämä merkitsee sitä, että lokakuussa pidetyn vaalin voittanut Meri-Porin vs. kirkkoherra Helena Kuusiranta voidaan virallisesti nimittää uuteen virkaansa, jota hän alkaa hoitaa maaliskuun alusta alkaen.

Nikkanen teki loppusyksystä vaalista oikaisuvaatimuksen Länsi-Porin seurakuntaneuvostolle, koska hän piti itseään virkaan Kuusirantaa pätevämpänä. Nikkanen pyrkii nyt myös Rauman kirkkoherraksi.