Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa 


Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Lavian liittyminen Noormarkkuun sujunut ongelmitta

19.1.2021 10.22

Vuodenvaihteessa toteutunut Lavian seurakunnan liittyminen Noormarkkuun on Noormarkun kirkkoherran Kari Penttisen mukaan sujunut suunnitellun mukaisesti ja ilman isoja käytännön ongelmia.

Sen sijaan vuodenvaihteelle kaavailtu yhdistymiseen liittyvä juhlajumalanpalvelus on koronan takia siirretty tuonnemmaksi.

Vaikka joka toinen viikko järjestettäviä työntekijäpalavereita on tarkoitus pitää vuorotellen niin Noormarkussa, Pomarkussa kuin Laviassakin, pidetään ne kuitenkin tässä vaiheessa vain Noormarkun seurakuntatalolla, kunnes koronatilanne helpottaa.