Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Porin aluekeskusrekisterin johtajaksi haki kuusi henkilöä

8.1.2021 15.45

Vuoden alusta toimintansa aloittaneen Porin aluekeskusrekisterin virkaan haki tänään perjantaina päättyneeseen määräaikaan mennessä kuusi henkilöä, joista kolme ei halua nimeään julkisuuteen.

Nimensä julkistamiseen hakijoista ovat suostuneet rekisterinhoitaja Leena Pekola, Pori, turistipappi Hannu Tomperi, Ulvila ja rekisterisihteeri Nina Roiha, Pori.

Tulevan viranhaltijan valinta tehdään kevään aikana.