Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Aluekeskusrekisterin järjestelyille siunaus kirkkovaltuustossa

17.12.2020 10.59

Porin yhteinen kirkkovaltuusto päätti kokouksessaan keskiviikkona lakkauttaa Porin ev.lut. seurakuntayhtymän keskusrekisterin 1.1.2021 alkaen. Samalla kirkkovaltuusto päätti perustaa Porin aluekeskusrekisterin, jonne nykyiset työntekijät siirretään vanhoina työntekijöinä.

Rauman seurakunnan kaksi nykyistä työntekijää niin ikään tulevat mukaan vanhoina työntekijöinä.

Tulevassa Porin aluekeskusrekisterissä ovat mukana kaikki Satakunnan seurakunnat sekä joitain Varsinais-Suomen seurakuntia.