Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Hietanen vakinaistettiin Keski-Porin kirkkoherraksi

10.12.2020 09.28

Vt. kirkkoherran Heimo Hietaselle on annettu viranhoitomääräys Keski-Porin seurakunnan kirkkoherran virkaan 1.1.2021 lukien. Samalla hän on irtisanoutunut Meri-Porin kirkkoherran virasta.

Samalla Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on valtuuttanut hänet jatkamaan Porin yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtajana vuodet 2021-2022.

Hän aloitti kirkkoneuvoston puheenjohtajana helmikuussa 2017.