Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli vahvisti piispan vaalin tulokset

4.12.2020 15.53

Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin istunnon tarkistuslaskennassa on tänään perjantaina vahvistettu piispan vaalin ehdokkaiden saamat äänimäärät sekä äänestysprosentti toisella vaalikierroksella.

Seuraavaksi piispaksi Turun arkkihiippakuntaan valittiin Mari Leppänen (s. 1978), joka sai toisella vaalikierroksella 53,8 prosenttia annetuista äänistä.

Äänet jakautuivat seuraavasti: Mari Leppänen sai yhteensä 565 ääntä ja Jouni Lehikoinen 468 ääntä. Vaalin äänestysprosentti oli 87,9. Hylättyjä ääniä oli 17.