Seurakuntayhtymä alentaa verotuloarviotaan 2,5 prosentilla

4.11.2020 15.45

Tänään kokoustanut Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää yhteiselle kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy Porin ev.lut. seurakuntayhtymän vuoden 2021 talousarvioehdotuksen -362 472 sekä toiminta- ja taloussuunnitelman vuosille 2021-2023 sekä hautainhoitorahaston vuoden 2021 talousarvioehdotuksen -26 812 euroa sekä vuosille 2021-2023 kaavaillun toiminta- ja taloussuunnitelman.

Budjetin yksi pohjaratkaisu on entisessä puolessatoista pysyvä veroprosentti. Verotuloarviota on vähennetty 2,5 prosentilla vuoteen 2020 verrattuna.

Budjetissa menoja on vähennetty edellisestä vuodesta 3,74 prosenttia.