Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Ensi kesän kirkollisen Suomi-Areenan valmistelu on alkanut

22.10.2020 16.03

Ensi vuoden Suomi-Areenan kirkollisen osuuden valmistelu on alkanut Kirkkohallituksen, Porin ev.lut. seurakuntayhtymän ja Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulin kesken.

Tuleva osuus on rakenteeltaan edellisvuosien kaltainen ja käsittää muun muassa Piispan torikahvit, Piispan iltahetket, Erilaisen minglen, kansalaistorin ja paneelin. Myös Kirkko Porissa -kirkkovenettä kuljetetaan viikon aikana pitkin kaupungin keskustaa.

Piispan iltahetkiin tulevien piispojen nimet eivät ole vielä selvillä.

Porin ev.lut. seurakuntayhtymä on varannut tapahtumaa varten 8 000 euroa.

Kirkollisen koordinaatiotyöryhmän puheenjohtaja on kirkollisen toiminnan osaston asiantuntija Jenny Vainio Kirkkohallituksesta.

12.-16. heinäkuuta pidettävän Suomi-Areenan teemana on Yhteisöllisyys, digitaalisuus ja luonto. Kirkon yhtenä tavoitteena tapahtumassa on suuntautua ulospäin.