Helena Kuusiranta äänestyksen jälkeen Länsi-Porin kirkkoherraksi

8.10.2020 20.04

Länsi-Porin seurakuntaneuvosto on äänestyksen jälkeen valinnut Meri-Porin vs. kirkkoherran, teologian maisterin Helena Kuusirannan, 48, Länsi-Porin seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi.

Hänet valittiin jo ensimmäisellä kierroksella. Hän sai kahdeksan, siirtolaispappi Matti Nikkanen viisi ja Länsi-Porin kappalainen Jussi Kärmeranta yhden äänen.

Hän seuraa tehtävässään Kankaanpään kirkkoherraksi siirtynyttä Mika Kyytistä. Kuusirannalla on noin kolmen vuoden kokemus kirkkoherran tehtävistä Meri-Porissa. Hän on aiemmin toiminut Teljän seurakunnan diakoniatyöntekijänä.

Kirkkoherran virasta kilvoitteli yhteensä seitsemän ehdokasta.