Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Helena Kuusiranta äänestyksen jälkeen Länsi-Porin kirkkoherraksi

8.10.2020 20.04

Länsi-Porin seurakuntaneuvosto on äänestyksen jälkeen valinnut Meri-Porin vs. kirkkoherran, teologian maisterin Helena Kuusirannan, 48, Länsi-Porin seurakunnan uudeksi kirkkoherraksi.

Hänet valittiin jo ensimmäisellä kierroksella. Hän sai kahdeksan, siirtolaispappi Matti Nikkanen viisi ja Länsi-Porin kappalainen Jussi Kärmeranta yhden äänen.

Hän seuraa tehtävässään Kankaanpään kirkkoherraksi siirtynyttä Mika Kyytistä. Kuusirannalla on noin kolmen vuoden kokemus kirkkoherran tehtävistä Meri-Porissa. Hän on aiemmin toiminut Teljän seurakunnan diakoniatyöntekijänä.

Kirkkoherran virasta kilvoitteli yhteensä seitsemän ehdokasta.