Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Lavian kirkkoherran virkaa esitetään lakkautettavaksi

7.10.2020 19.24

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se lakkauttaisi Lavian kirkkoherran viran vuodenvaihteessa toteutuvan seurakunnan lakkauttamisen myötä. Samassa yhteydessä Noormarkun seurakuntaan esitetään perustettavaksi uusi seurakuntapastorin virka.

Lavia on yhdistymässä Noormarkun seurakuntaan vuodenvaihteessa. Kirkkohallituksen täysistunto hyväksyi seurakunnan lakkauttamisen ja liitoksen Noormarkkuun kokouksessaan 12. elokuuta.