Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin aluekeskusrekisteri saa oman johtajan

7.10.2020 19.20

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se perustaisi Porin aluekeskusrekisterin laaditun sopimuksen mukaisesti ensi vuoden alusta alkaen. Samalla kirkkovaltuustolle esitetään, että se perustaisi samaan yhteyteen keskusrekisterin johtajan viran.

Mukaan Porin aluekeskusrekisteriin voivat tulla mukaan kaikki Satakunnan seurakunnat sekä mahdolliset muut halukkaat seurakunnat Varsinais-Suomesta.