Työryhmä krematoriohankkeelle

7.10.2020 19.10

Porin yhteinen kirkkoneuvosto on nimennyt kokouksessaan työryhmän suunnitelmien alla olevalle krematoriohankkeelle. Työryhmään, jonka tehtäväksi on annettu hankesuunnitelman teko, kuuluvat  kirkkoherra ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen, kiinteistöpäällikkö Arto Huhtanen, ylipuutarhuri Sari Salow, erityisammattimies Mika Haanpää sekä yhteisen kirkkoneuvoston jäsenet Antti Linnainmaa ja Matti Säämäki.

Kaavailuissa olisi rakentaa uusi krematorio Porin metsähautausmaalle. Krematoriolaitos toteutetaan kiinteistöyhtiömuodossa, joka mahdollistaa ottaa mukaan muitakin seurakuntia.