Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Työryhmä krematoriohankkeelle

7.10.2020 19.10

Porin yhteinen kirkkoneuvosto on nimennyt kokouksessaan työryhmän suunnitelmien alla olevalle krematoriohankkeelle. Työryhmään, jonka tehtäväksi on annettu hankesuunnitelman teko, kuuluvat  kirkkoherra ja yhteisen kirkkoneuvoston puheenjohtaja Heimo Hietanen, kiinteistöpäällikkö Arto Huhtanen, ylipuutarhuri Sari Salow, erityisammattimies Mika Haanpää sekä yhteisen kirkkoneuvoston jäsenet Antti Linnainmaa ja Matti Säämäki.

Kaavailuissa olisi rakentaa uusi krematorio Porin metsähautausmaalle. Krematoriolaitos toteutetaan kiinteistöyhtiömuodossa, joka mahdollistaa ottaa mukaan muitakin seurakuntia.