Korona verotti Pori Organin kävijämääriä

6.10.2020 14.54

Viime viikolla pidetty 15. Pori Organ -urkufestivaali keräsi tapahtuman taiteellisen johtajan Juhani Romppasen mukaan paikan päälle 500-600 henkeä, kun vastaava luku vuosi sitten oli noin 1 500.

Romppanen arvioi, että korona verotti kävijämäärää selvästi.

Korona vaikutti Pori Organin järjestelyihin huomattavasti. Festivaali jouduttiin siirtämään kesäkuulta syys-lokakuulle ja myös ulkomaiset esiintyjät jouduttiin elokuussa korvaamaan kotimaisilla artisteilla.