Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Ilkivalta-aalto Käppärän hautausmaalla

5.10.2020 10.28

Käppärän hautausmaalla on jo muutaman viikon ajan ollut menossa ilkivalta-aalto, jonka seurauksena hautakiviä ja roskapönttöjä on kaadeltu, kukkien repivitty sekä lyhtyjen rikottu pitkin ja poikin. Tihutyöt ovat tapahtuneet yöaikaan.

Ilkivaltaa on esiintynyt myös nyt, vaikka uusi ja entistä tehokkaampi valaistus on otettu käyttöön vasta päättyneen remontin myötä.

Ylipuutarhuri Sari Salowin mukaan tavallisesti on ollut todella rauhallista eikä nyt nähdyn kaltaista ole ilmennyt. Hän kehottaa yleisöä tarkkaavaisuuteen ilkivallantekojen vuoksi. Kaikesta epäilyttävästä kannattaa ilmoittaa joko hänelle tai poliisille.