Ilkivalta-aalto Käppärän hautausmaalla

5.10.2020 10.28

Käppärän hautausmaalla on jo muutaman viikon ajan ollut menossa ilkivalta-aalto, jonka seurauksena hautakiviä ja roskapönttöjä on kaadeltu, kukkien repivitty sekä lyhtyjen rikottu pitkin ja poikin. Tihutyöt ovat tapahtuneet yöaikaan.

Ilkivaltaa on esiintynyt myös nyt, vaikka uusi ja entistä tehokkaampi valaistus on otettu käyttöön vasta päättyneen remontin myötä.

Ylipuutarhuri Sari Salowin mukaan tavallisesti on ollut todella rauhallista eikä nyt nähdyn kaltaista ole ilmennyt. Hän kehottaa yleisöä tarkkaavaisuuteen ilkivallantekojen vuoksi. Kaikesta epäilyttävästä kannattaa ilmoittaa joko hänelle tai poliisille.