Turun piispanvaaliehdokkaiden paneeli Porin Puuvillassa tiistaina

2.10.2020 10.10

Turun piispanvaalissa mukana olevien ehdokkaiden Heikki Arikan, Kaisa Huhtalan, Jouni Lehikoisen ja Mari Leppäsen vaalipaneeli järjestetään Porin Puuvillassa ensi tiistaina 6. lokakuuta klo 18.00 alkaen.

Paneelia, jonka juontaa Länsi-Suomen päätoimittaja Janne Rantanen, voi seurata myös Facebookissa linkin https://tinyurl.com/y69cqtmw kautta.

Ehdokkaille on mahdollista lähettää vaalipaneelia varten kysymyksiä osoitteeseen pauliina.jarvinen@evl.fi. Paikan päällä ei kysymyksiä voi enää varta vasten esittää.