Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Turun piispanvaaliehdokkaiden paneeli Porin Puuvillassa tiistaina

2.10.2020 10.10

Turun piispanvaalissa mukana olevien ehdokkaiden Heikki Arikan, Kaisa Huhtalan, Jouni Lehikoisen ja Mari Leppäsen vaalipaneeli järjestetään Porin Puuvillassa ensi tiistaina 6. lokakuuta klo 18.00 alkaen.

Paneelia, jonka juontaa Länsi-Suomen päätoimittaja Janne Rantanen, voi seurata myös Facebookissa linkin https://tinyurl.com/y69cqtmwLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta.

Ehdokkaille on mahdollista lähettää vaalipaneelia varten kysymyksiä osoitteeseen pauliina.jarvinen@evl.fi. Paikan päällä ei kysymyksiä voi enää varta vasten esittää.