Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Turun piispanvaaliehdokkaiden paneeli Porin Puuvillassa tiistaina

2.10.2020 10.10

Turun piispanvaalissa mukana olevien ehdokkaiden Heikki Arikan, Kaisa Huhtalan, Jouni Lehikoisen ja Mari Leppäsen vaalipaneeli järjestetään Porin Puuvillassa ensi tiistaina 6. lokakuuta klo 18.00 alkaen.

Paneelia, jonka juontaa Länsi-Suomen päätoimittaja Janne Rantanen, voi seurata myös Facebookissa linkin https://tinyurl.com/y69cqtmw kautta.

Ehdokkaille on mahdollista lähettää vaalipaneelia varten kysymyksiä osoitteeseen pauliina.jarvinen@evl.fi. Paikan päällä ei kysymyksiä voi enää varta vasten esittää.