Länsi-Porin uusi kirkkoherra valitaan torstaina 8. lokakuuta

25.9.2020 10.07

Länsi-Porin seurakuntaneuvosto suorittaa uuden kirkkoherran valinnan kokouksessaan torstaina 8. lokakuuta.

Vaalissa ovat mukana kaikki seitsemän ehdokasta, jotka ovat vt. kirkkoherrat Tuija Kruus ja Helena Kuusiranta, kappalaiset Tero Kuparinen, Jussi Kärmeranta ja Samu Repo, siirtolaispappi Matti Nikkanen sekä kirkkoherra Hannu Tomperi.

Seurakuntaneuvosto hylkäsi kokouksessaan keskiviikkona vt. kirkkoherra Mika Nokelaisen esityksen soveltuvuustestien käytöstä äänin 10-5.