Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Länsi-Porin uusi kirkkoherra valitaan torstaina 8. lokakuuta

25.9.2020 10.07

Länsi-Porin seurakuntaneuvosto suorittaa uuden kirkkoherran valinnan kokouksessaan torstaina 8. lokakuuta.

Vaalissa ovat mukana kaikki seitsemän ehdokasta, jotka ovat vt. kirkkoherrat Tuija Kruus ja Helena Kuusiranta, kappalaiset Tero Kuparinen, Jussi Kärmeranta ja Samu Repo, siirtolaispappi Matti Nikkanen sekä kirkkoherra Hannu Tomperi.

Seurakuntaneuvosto hylkäsi kokouksessaan keskiviikkona vt. kirkkoherra Mika Nokelaisen esityksen soveltuvuustestien käytöstä äänin 10-5.