Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Paavali Jumppasen ensi sunnuntain konsertti Teljän kirkolla lykkääntyy alkuvuoteen

23.9.2020 10.03

Ensi sunnuntaille Porin Teljän kirkolle klo 18.00 pidettäväksi sovittu pianisti Paavali Jumppasen Beethoven-konsertti on peruttu artistin käsien ylirasituksen vuoksi. Kanttori Anne-Marie Grundsténin mukaan kyseinen konsertti esitetään kirkossa ensi vuoden alkupuolella.

Sen sijaan sunnuntaina 18. lokakuuta kuullaan Jumppasen esittämänä Rakastunut Beethoven, jossa on mukana muun muassa Kuutamosonaatti.

Konsertit ovat osa säveltäjä Ludvig van Beethovenin syntymän 250-vuotisjuhlavuoden kunniaksi keväällä aloitettua konserttisarjaa Beethovenin tarina. Jumppanen on kansainvälisesti arvostettu Beethoven-tulkki, pianisti ja Australian National Academy of Musicin uusi johtaja.

Keväältä koronan takia peruttu Valloittava virtuoosi esitetään Teljän kirkolla 28. marraskuuta ja Lyyrikko 24. tammikuuta.