Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kehitysvammaisten seurakunta kokoontuukin etänä

14.9.2020 14.12

Viime sunnuntaina piti viettää Kehitysvammaisten valtakunnallista kirkkopyhää Porissa. Poikkeusajat kuitenkin siirsivät juhlaa vuodella ja uusi juhlapäivä on 12.9.2021.

Satakunnassa kuitenkin käärittiin hihat yhdessä kehitysvammaisten seurakuntalaisten ja heidän tukijoukkojensa kanssa. Kirkon selko youtube -kanavalla sai 13. syyskuuta klo 12.00 ensiesityksensä jumalanpalvelusvideo, jota on kuvattu eri puolilla satakuntalaisissa kirkoissa yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Selkokielinen jumalanpalvelus jää nähtävillä youtube-kanavalle myös myöhempiä katselukertoja varten.
Kirkon selko youtube -kanavalle pääset linkistä Kirkon selko youtube -kanavalle pääset linkistä https://www.youtube.com/results?search_query=kirkon+selko+youtube.