Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kehitysvammaisten seurakunta kokoontuukin etänä

14.9.2020 14.12

Viime sunnuntaina piti viettää Kehitysvammaisten valtakunnallista kirkkopyhää Porissa. Poikkeusajat kuitenkin siirsivät juhlaa vuodella ja uusi juhlapäivä on 12.9.2021.

Satakunnassa kuitenkin käärittiin hihat yhdessä kehitysvammaisten seurakuntalaisten ja heidän tukijoukkojensa kanssa. Kirkon selko youtube -kanavalla sai 13. syyskuuta klo 12.00 ensiesityksensä jumalanpalvelusvideo, jota on kuvattu eri puolilla satakuntalaisissa kirkoissa yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Selkokielinen jumalanpalvelus jää nähtävillä youtube-kanavalle myös myöhempiä katselukertoja varten.
Kirkon selko youtube -kanavalle pääset linkistä Kirkon selko youtube -kanavalle pääset linkistä https://www.youtube.com/results?search_query=kirkon+selko+youtubeLinkki avautuu uudessa välilehdessä.