Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkkohallitus hyväksyi Lavian liittymisen Noormarkkuun

10.9.2020 12.10

Kirkkohallitus on istunnossaan hyväksynyt Lavian seurakunnan liittymisen Noormarkkuun vuodenvaihteesta alkaen. Näin ollen Lavian seurakunta lakkautetaan vuoden lopussa ja liitetään Noormarkun seurakuntaan ensi vuoden alusta lukien. Samalla lakkautetaan myös Lavian seurakunnan kirkkoherran virka.

Lakkautettavan Lavian seurakunnan päätoimiset viranhaltijat ja työntekijät siirretään laajentuvan Noormarkun seurakunnan palvelukseen. Lavian seurakunnan omaisuus siirtyy niinikään Noormarkulle.

Kirkkohallituksen käsittelyyn liitosasia tuli tuomiokapitulista, joka niinikään teki taannoin liitoksesta myönteisen päätöksen.