Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kirkkohallitus hyväksyi Lavian liittymisen Noormarkkuun

10.9.2020 12.10

Kirkkohallitus on istunnossaan hyväksynyt Lavian seurakunnan liittymisen Noormarkkuun vuodenvaihteesta alkaen. Näin ollen Lavian seurakunta lakkautetaan vuoden lopussa ja liitetään Noormarkun seurakuntaan ensi vuoden alusta lukien. Samalla lakkautetaan myös Lavian seurakunnan kirkkoherran virka.

Lakkautettavan Lavian seurakunnan päätoimiset viranhaltijat ja työntekijät siirretään laajentuvan Noormarkun seurakunnan palvelukseen. Lavian seurakunnan omaisuus siirtyy niinikään Noormarkulle.

Kirkkohallituksen käsittelyyn liitosasia tuli tuomiokapitulista, joka niinikään teki taannoin liitoksesta myönteisen päätöksen.