Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Porin aluekeskusrekisteri etenemässä

9.9.2020 20.05

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy sopimuksen Porin aluekeskusrekisterin perustamiseksi.

Samalla kirkkoneuvosto esittää, että Satakunnan seurakunnat ja muut kiinnostuneet seurakunnat hyväksyvät sopimuksen Porin aluekeskusrekisterin perustamiseksi.

Aluekeskusrekisterin on määrä aloittaa toimintansa vuoden 2022 alusta alkaen.