Pori jatkaa lähetysjärjestöjen tukemista

9.9.2020 20.04

Porin yhteinen kirkkoneuvosto jatkaa lähetystyön ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahojen myöntämistä kirkon lähetystyön toimikunnan suosituksen mukaisesti niille järjestöille, jotka ovat solmineet perussopimuksen Kirkkohallituksen kanssa.

Keskiviikkona tehty päätös on vastaus kirkkoneuvoston varajäsenen Laura Pullisen ponsiesitykselle, jossa tarkasteltaisiin järjestöjen toimintatapoja sekä yhteistyötä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kanssa.