Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pori jatkaa lähetysjärjestöjen tukemista

9.9.2020 20.04

Porin yhteinen kirkkoneuvosto jatkaa lähetystyön ja kansainvälisen diakonian talousarviomäärärahojen myöntämistä kirkon lähetystyön toimikunnan suosituksen mukaisesti niille järjestöille, jotka ovat solmineet perussopimuksen Kirkkohallituksen kanssa.

Keskiviikkona tehty päätös on vastaus kirkkoneuvoston varajäsenen Laura Pullisen ponsiesitykselle, jossa tarkasteltaisiin järjestöjen toimintatapoja sekä yhteistyötä Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kanssa.