Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Kirkkoneuvosto pui talouden tasapainotusta

9.9.2020 20.01

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän talouden alijäämän tasapainottaminen on tarkoitus tehdä kahden seuraavan vuoden aikana kehyksiä leikkaamalla. Yksiköiden ensi vuoden budjeteista on leikattu 3,74 prosenttia, mutta silti tilikauden tulos olisi alijäämäinen vajat 589 000 euroa.

Vuoden 2022 vastaava luku on 6,8 prosenttia.

Porin yhteinen kirkkoneuvosto käsitteli tasapainottamistavoitteita keskiviikkoisessa kokouksessaan.