Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Korona verottanut seurakuntayhtymän sijoitustuottoja

9.9.2020 19.59

Helmikuussa Suomessa alkanut koronaviruspandemia on koetellut myös Porin ev.lut. seurakuntayhtymän sijoitustuottoja.

Varainhoidon tuotot olivat tammi-kesäkuussa rahasijoitusten osalta 149 800 euroa, kun vuodentakainen vastaava määrä oli 262 900 euroa.

Tuottojen vähennys oli näin ollen 113 000 euroa eli 40 prosenttia.