Satakunnan alueella on tuomiokapitulin ohjeistuksen mukaan mahdollista järjestää 1. kesäkuuta alkaen seurakuntien tilaisuuksia ilman henkilörajoituksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti.

Facebookissa ovat

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyy listattuna kaikki Porin ev.lut. seurakuntien kuluvan viikon sunnuntain jumalanpalvelukset sekä linkit seurakuntien sometileille, joiden kautta voit mm. seurata jumalanpalveluksien striimauksia. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Pori jatkamassa entisellä veroprosentilla

9.9.2020 19.58

Porin yhteinen kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että Porin ev.lut. seurakuntayhtymä jatkaisi myös ensi vuonna nykyisellä veroprosentilla 1,5.

Veroprosentti on ollut Porissa sama jo vuodesta 2013.

Kuluvan vuoden osalta kirkollisverotuloja on Porissa kertynyt heinäkuun loppuun mennessä kolme prosenttia edellisvuoden kertymää vähemmän.