Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Länsi-Porin kirkkoherraehdokkaiden vaalipaneeli 11. syyskuuta

27.8.2020 10.09

Porin Kirkkosanomat julkaisee hakijoiden esittelyt 27.8. ilmestyvässä lehden printtiversiossa ja tällä verkkosivustolla osoitteessa https://www.kirkkoporissa.fi/lansi-porin-seurakunta/kirkkoherravaali.

Vaalipaneeli järjestetään perjantaina klo 18.00 alkaen Länsi-Porin kirkolla. Siihen kutsutaan kaikki seitsemän kelpoista viranhakijaa, joita ovat siis Tuija Kruus, Tero Kuparinen, Helena Kuusiranta, Jussi Kärmeranta, Matti Nikkanen, Samu Repo ja Hannu Tomperi.

Tilaisuus on yleisölle avoin, mutta koronarajoitteiden takia kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 80 henkilöä. Vaalipaneeli striimataan Länsi-Porin seurakunnan Facebook-sivujen kautta.

Seurakuntalaisilla on mahdollisuus ehdottaa kysymyksiä vaalipaneelissa kysyttäväksi. Kysymysehdotukset tulee lähettää tiistaina 8. syyskuuta klo 16.00 mennessä vuokko.mansikkamaki@evl.fi tai mika.nokelainen@evl. fi 

Mahdolliset muutokset koronaohjeissa saattavat vaikuttaa paneelin järjestelyihin.