Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Kirkkoherran valinta etenee Länsi-Porissa

13.8.2020 14.55

Uuden kirkkoherran valintaprosessi etenee Länsi-Porin seurakunnassa. Tuomiokapituli on juuri saanut valmiiksi hakijoita koskevan lausuntonsa, jota mahdollisesti päästään käsittelemään seurakuntaneuvoston kokouksessa maanantaina.

Kokouksessa myös päätetään valintaprosessin tulevista askelmerkeistä. Vt. kirkkoherra Mika Nokelaisen mukaan tarkoituksena on, että seurakuntaneuvosto ensi tilassa haastattelisi kaikki seitsemän ehdokasta. On mahdollista, että lopullinen valinta päästäisiin tekemään jo syyskuussa.

Alunperin hakijoita oli kahdeksan, mutta myöhemmin Kankaanpään yhteislyseon lehtori Petri Haapakoski veti takaisin oman hakemuksensa.