Kirkkoherran valinta etenee Länsi-Porissa

13.8.2020 14.55

Uuden kirkkoherran valintaprosessi etenee Länsi-Porin seurakunnassa. Tuomiokapituli on juuri saanut valmiiksi hakijoita koskevan lausuntonsa, jota mahdollisesti päästään käsittelemään seurakuntaneuvoston kokouksessa maanantaina.

Kokouksessa myös päätetään valintaprosessin tulevista askelmerkeistä. Vt. kirkkoherra Mika Nokelaisen mukaan tarkoituksena on, että seurakuntaneuvosto ensi tilassa haastattelisi kaikki seitsemän ehdokasta. On mahdollista, että lopullinen valinta päästäisiin tekemään jo syyskuussa.

Alunperin hakijoita oli kahdeksan, mutta myöhemmin Kankaanpään yhteislyseon lehtori Petri Haapakoski veti takaisin oman hakemuksensa.