Porilainen Pertti Rajala kirkolliskokouksen 2. varapuheenjohtajaksi

11.8.2020 09.20

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kirkolliskokouksen puheenjohtajistoon kuuluvat toimikaudella 1.5.2020 – 30.4.2024 puheenjohtajana arkkipiispa Tapio Luoma, 1. varapuheenjohtajana edustaja, erikoislääkäri Seija Kuikka Mikkelin hiippakunnasta sekä 2. varapuheenjohtajana edustaja, maakuntajohtaja emeritus Pertti Rajala Turun arkkihiippakunnasta.

Porilainen Rajala on eläkkeellä oleva Satakunnan maakuntajohtaja.

Seija Kuikka toimi 1. varapuheenjohtajana myös kirkolliskokouksen edellisellä toimikaudella.