Jumalanpalvelukset tällä hetkellä avoimia

Jumalanpalvelukset ovat avoimia. Kirkoissa noudatetaan turvavälejä ja ihmisten toivotaan noudattavan käsihygieniaa. 

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Suvi-illan sävelhartauden kaikki liput eivät vielä myynnissä teknisten ongelmien vuoksi

29.7.2020 15.11

Suvi-illan sävelhartauden kaikkien konserttien liput eivät vielä myynnissä teknisten ongelmien vuoksi. Kyse on teknisistä ongelmista lippu.fi:n puolella. Parhaillaan on saatavilla lippuja ainoastaan sunnuntaina 9. elokuuta Teljän kirkolla järjestettävään ensimmäiseen konserttiin, jossa esiintyvät Julia Korkman (laulu) ja Patrik Komorowski (piano).

Teljän kanttori Anne-Marie Grundstén kuitenkin korostaa, että kaikkien konserttien liput ovat kuitenkin tulossa myyntiin aivan näinä päivinä. Hänen mukaansa liikkeellä olevat huhut konserttisarjan peruuntumisesta ovat perättömiä.

Konserttisarja päättyy sunnuntaina 6. syyskuuta.