Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Hallintoviraston vesikattoremontti vireillä

28.7.2020 13.58

Porin ev.lut. seurakuntayhtymän hallintoviraston vesikattoremontin suunnittelu etenee. Syksyllä toteutettavaksi kaavailtuun remonttiin haetaan urakoitsijaa, joka hallitsisi spesiaalin rakennuskohteen vaatimat työvaiheet, kuten tornit ja liittymät muihin rakenteisiin.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan tarkoitus on remontin yhteydessä uusia koko vesikatto. Töihin on varattu 300 000 euroa.