Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Seurakuntakeskuksen putkistoihin akuutteja korjauksia

28.7.2020 13.56

Porin seurakuntakeskuksen kellarikerroksen valurautaista sade- ja viemärivesiputkea uusitaan elokuun aikana noin 30 metrin matkalta. Putken uusiminen tuli eteen heinäkuun lopulla runsaiden sateiden seurauksena, jolloin vesi alkoi tulvia kellariin putkessa olleen halkeaman kautta.

Kiinteistöpäällikkö Arto Huhtasen mukaan korjaustoimenpide on luonteeltaan äkillinen ja välttämätön, ja sillä halutaan torjua suurempien vaurioiden riski.

Kellarin putkistojen edellinen paha vuoto tapahtui vuosi sitten elokuun alkupuolella silloisen ukkostulvan yhteydessä.