Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

25.2.2021: Satakunnan katsotaan siirtyneen koronaepidemian torjunnan suhteen tasolle kaksi, eli käyttöön otetaan tiukemmat rajoitukset. Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 6 henkilöä, ml. jumalanpalvelukset sisätiloissa

Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 6 henkilöä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanavaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Suvi-illan Sävelhartaus toteutetaan poikkeusjärjestelyin

24.7.2020 12.29

Konserttisarjan lippuja ostetaan lippu.fi-lippupalveluiden kautta.

Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja on vuosittain Porin Teljän kirkossa järjestetty klassisen musiikin konserttisarja, jossa nähdään tänäkin vuonna nimekkäitä esiintyjiä. Lisätietoa konserttisarjan aikataulusta ja esiintyjistä voi lukea Suvi-illan Sävelhartaus-sivulta.Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusjärjestelyiden vuoksi Teljän kirkkoon voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä – 120 henkilöä konserttia kohden. Tästä syystä ainakin kaksi konserttia pidetään tuplana, ensin klo 18 ja sitten totuttuun klo 20 aikaan.  Tällä hetkellä tuplakonsertit järjestetään konserteissa 9.8. Piano & Poetry sekä 23.8. Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän.

Lippuja myydään tänä vuonna lippu.fi -lippupalvelunLinkki avautuu uudessa välilehdessä kautta ja niitä voi ostaa lippu.fi -toimipisteistä sekä netistä. Mikäli kaikkia 120 lippua ei myydä loppuun, voi Teljän kirkon ovelta ostaa vielä jäljelle jääneitä lippuja ennen konsertin alkua.