Suvi-illan Sävelhartaus toteutetaan poikkeusjärjestelyin

24.7.2020 12.29

Konserttisarjan lippuja ostetaan lippu.fi-lippupalveluiden kautta.

Suvi-illan Sävelhartaus -konserttisarja on vuosittain Porin Teljän kirkossa järjestetty klassisen musiikin konserttisarja, jossa nähdään tänäkin vuonna nimekkäitä esiintyjiä. Lisätietoa konserttisarjan aikataulusta ja esiintyjistä voi lukea Suvi-illan Sävelhartaus-sivulta.

Koronaviruksen aiheuttamien poikkeusjärjestelyiden vuoksi Teljän kirkkoon voidaan ottaa rajallinen määrä yleisöä – 120 henkilöä konserttia kohden. Tästä syystä ainakin kaksi konserttia pidetään tuplana, ensin klo 18 ja sitten totuttuun klo 20 aikaan.  Tällä hetkellä tuplakonsertit järjestetään konserteissa 9.8. Piano & Poetry sekä 23.8. Tänä yönä en pelkää kulkea yli pimeän.

Lippuja myydään tänä vuonna lippu.fi -lippupalvelun kautta ja niitä voi ostaa lippu.fi -toimipisteistä sekä netistä. Mikäli kaikkia 120 lippua ei myydä loppuun, voi Teljän kirkon ovelta ostaa vielä jäljelle jääneitä lippuja ennen konsertin alkua.