Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Henkilöstö suunnilleen ennallaan seurakuntayhtymässä

17.6.2020 21.50

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi keskiviikkoisessa kokouksessaan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viime vuoden tilinpäätöksen ja henkilöstötilinpäätöksen.

Vakinaisia työntekijöitä oli yhtymässä katsauskaudella 211 (213) ja määräaikaisia 136 (137). Suluissa ovat edellisen vuoden vastaavat luvut.

Myös henkilöstön vaihtuvuus on seurakuntayhtymässä pientä, sillä uusia vakituisia työntekijöitä tuli 17 ja lähti 18.