Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Henkilöstö suunnilleen ennallaan seurakuntayhtymässä

17.6.2020 21.50

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi keskiviikkoisessa kokouksessaan Porin ev.lut. seurakuntayhtymän viime vuoden tilinpäätöksen ja henkilöstötilinpäätöksen.

Vakinaisia työntekijöitä oli yhtymässä katsauskaudella 211 (213) ja määräaikaisia 136 (137). Suluissa ovat edellisen vuoden vastaavat luvut.

Myös henkilöstön vaihtuvuus on seurakuntayhtymässä pientä, sillä uusia vakituisia työntekijöitä tuli 17 ja lähti 18.