Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Pomarkun uuden kirkon muutostöille lopullinen sinetti

17.6.2020 21.45

Porin yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt niin ikään yksimielisesti Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat, joiden tiimoilta alkavien töiden on määrä valmistua ensi vuonna kirkon satavuotisjuhliin mennessä.

Kirkkoon rakennetaan muun muassa tilat pientä toimistoa, kirkkokahveja ja vessaa varten. Samalla sakasti muutetaan työ- ja pienryhmätiloiksi. Muutosten suunnittelusta vastaa porilainen arkkitehti Matti Asmala.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kirkkoa aletaan muuntaa monikäyttöiseksi.