Jumalanpalvelukset toteutetaan tällä hetkellä rajoituksin

Suositusten mukaan julkisiin tilaisuuksiin voi osallistua Satakunnassa enintään 20 henkilöä, ml. Jumalanpalvelukset sisätiloissa 
Jumalanpalveluksen toteuttamiseen voi osallistua enintään 20 henkeä turvaväleistä ja hygieniasta huolehtien.  Jos tämä rajaus tekee jumalanpalveluksen viettämisestä läsnä olevan seurakunnan kanssa mahdotonta, se voi siirtyä niitä toteuttamaan ilman kirkkotilassa läsnä olevaa seurakuntaa.  Sunnuntaina tulee striimata tai lähettää ennakkoon videoitu jumalanpalvelus seurakunnan omien sähköisten viestintäkanavien kautta:

Facebookissa ovat

Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä. ja lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista.

Kirkkoporissa.fi-etusivulla on linkki, ”Hartauksia verkossa”, josta löytyvät suorina lähetyksinä Porin seurakuntien jumalanpalvelukset sekä tallenteita. Samasta linkistä löytyvät myös valtakunnallisen verkon jumalanpalvelukset.

Uutislistaukseen

Pomarkun uuden kirkon muutostöille lopullinen sinetti

17.6.2020 21.45

Porin yhteinen kirkkovaltuusto on hyväksynyt niin ikään yksimielisesti Pomarkun uuden kirkon muutossuunnitelmat, joiden tiimoilta alkavien töiden on määrä valmistua ensi vuonna kirkon satavuotisjuhliin mennessä.

Kirkkoon rakennetaan muun muassa tilat pientä toimistoa, kirkkokahveja ja vessaa varten. Samalla sakasti muutetaan työ- ja pienryhmätiloiksi. Muutosten suunnittelusta vastaa porilainen arkkitehti Matti Asmala.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Porin ev.lut. seurakuntayhtymän kirkkoa aletaan muuntaa monikäyttöiseksi.