Jumalanpalveluksia voi Porissa seurata nyt sähköisesti

Koronaepidemian aiheuttamien rajoitusten vuoksi jumalanpalvelukset ovat Porissa toistaiseksi suljettuja tilaisuuksia. Niitä voi kuitenkin seurata sähköisesti suorana lähetyksenä.

Facebookissa ovat Keski-Porin, Teljän, Länsi-Porin, Meri-Porin ja Noormarkun jumalanpalvelukset. Lisäksi Väinölän kirkon jumalanpalvelukset löytyvät SLEY:n Facebook-sivuilta ja Lavian (kirkkoporissa.fi/lavian-seurakunta) palvelukset nettiradiosta.

Lisäksi Teljän seurakunnan YouTube-kanava sisältää paljon tallenteita tapahtumista ja myös jumalanpalvelukset ovat nähtävillä. Teljän Facebook-sivuilla on myös nettihartaus joka päivä.

Valtuusto siunasi Lavia-liitoksen

17.6.2020 21.39

Porin yhteinen kirkkovaltuusto hyväksyi yksimielisesti kokouksessaan keskiviikkona yhteisen kirkkoneuvoston esityksen Lavian seurakunnan lakkauttamisesta vuodenvaihteessa ja liittymisestä Noormarkun seurakuntaan.

Tämän jälkeen aloite lähtee Turun arkkihiippakunnan tuomiokapitulille ja sieltä edelleen Kirkkohallitukseen. Kyseiset instanssit käsittelevät asiaa ensi syksynä.